Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheRabit[24/7][20 Sl.][Survival-RPG[Serwer-Dla-Ciebie!]

sprite7945

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TheRabit

Zapraszam na Serwer.

Miła atmosfera, sympatyczni admini.

Sloty: 20

IP: s22.csrv.pl:15378

Krótko o serwerze:

Serwer jest typu Survival - RPG

Dodatkowe Informacje dot. Serwera:

Nether: ON

Działki: 12x12

Zwierzęta: ON

Potwory: ON

Główna Administracja Serwera TheRabit:

[HeadAdmin]EniuuuPL

[HeadAdmin]WiesmakRK

[Moderator]Kruk

[Moderator]SalasaPL

[Moderator]MalyKoks

Zapraszamy na Serwer ! ! !

Opublikowano

pojebany serwer lagi w chuj cofa jak skaczesz blok drewna trzeba bić 2x... NIE POLECAM GRAĆ

Opublikowano

A jak dla mnie to Administracja to super ludzie, lagow nie ma, i atmosfera swietna :] Pozdro do Adminow ;]

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

A jak dla mnie to Administracja to super ludzie, lagow nie ma, i atmosfera swietna :] Pozdro do Adminow ;]

chyba cie po*ebało... pewnie jest jakis event że jak napiszesz DOBRĄ opinię o serwerze to coś dostaniesz
Opublikowano

Ta jasne... To ze pisze dobra opinie nie znaczy ze mam cos dostac... I wogole sie zamknij, wiem ze tobie sie no podoba ale dla mnie sa fajni i to Ciebie POJEBALO!

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Ocena Serwera Fatalna. Mieszany Serwer, robienie warpow dla graczy choć tam nic nie mogą robić, Plugin'y nie działają poprawnie, dzialki w mieście dobre ale poza miastem trzeba płacić od 20 - 40 diaxow [Recenzja na Youtube (FAIL)] Ocena Ostateczna 3/10 Serwer... Nie polecam!!!

Opublikowano

Tu EniuuuPL

powiem jedno jak dla mnie te posty były obraźliwe i to prawda ze czasami pojawiają się dzieci neo i mam trochę nie ogarniętą administracje przez którą miałem 1 zmianę mapy :/ ale niedługo dostanie nowe forum i serwer będzie w-l i najpewniej będzie nowa lepsza mapa

i przyznam wam jedno

sam się zastanawiałem żeby dojść do innej sieci only premium.

a co do lagów to często wina dużej ilosci graczy.

co do pluginów iconomy który nie działają to przy 1.9 mam zamiar wywalić cały serwer i wgrać jakieś inne nowe pliki.

ej ej czekaj to my mamy recenzje na youtube? o boże to ja nic nie wiem ...

a co do ciebie Dier kultura na poziomie zerowym czy ja was wyzywam?

dodatkowo prosił bym o obdarzenie Diera przepięknym warnem/banem :)

macie jakieś sprawy piszcie gg: 17028996

Opublikowano

Weź się do nauki a nie za serwery.

Lagi bo wybrałeś najtańsza firmę....

ja jakoś lagów nie mam ...

a po za tym "Weź się do nauki" a skąd to zdanie czy ja pisze nie poprawnie? nawet nie znasz moich ocen ....

a z craftserve jakoś problemów nie miałem szybka reakcje dobry dostęp jak dla mnie "tania" ale dobra firma :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...